Een zachte dood is een dood die je niet beleeft. ben niet bang voor de dood. Die dapperheid kreeg ik niet doordat ik, zoals de kikker, mijn dood niet voorzie. Mijn angst is vervaagd doordat ik het continu voor me zie: in het donkere water aan de overkant, vlak voor een naderende trein of vanaf de twaalfde verdieping.

Wat me wel stoort, is dat ik de mogelijkheid te sterven steeds even moet overwegen, al weet ik zeker dat ik er nooit voor zal kiezen. (Ik heb nog nooit een keuze gemaakt waar ik niet op terug kon komen.) Zoals al mijn gaven is ook deze volkomen nutteloos. Wat als het me gewoon overkomt? Wat als ik word getroffen door een komeet? Dan ben ik nog even machteloos als ieder ander. Het enige voordeel wat ik dan heb -voor zover het een voordeel is te noemen- is dat het me niets zal verbazen.

een zilveren astra is nog altijd beter dan een gouden audi.ik zou ervoor sterven niet de mensen van wie ik hou te moeten zien stervenEerlijk Doodgaan is eerlijk. Het enige waar iedereen zeker van is dat hij/zij het zal doen.

K vind t een geruststellende gedachte :)Magisch Ik heb eens gehoord van iemand,echt heel magisch.
Ik geloof het eigenlijk wel maar niet iedereen zal het geloven.Nou dat,kijk,als je dood gaat en echt dood gaat dan loop je weg kijk je hebt rechts de dood en links leven(ziekenhuis)je ziet je zelf liggen in een bed terwijl je geopereerd word en als je anders bent gestorven in je slaap ofzo zie je je zelf in je slaap liggen,je rent weg van de dokters,door een kilometers lange gang,en dan kom je uit bij een kamertje,met allemaal mensen,dit heeft de moeder van een vriend meegemaakt ze liep weg van de dokters en zag het kamertje al maar zij ging niet dood,in dat kamertje zag zij haar moeder zitte,die zwaaide naar haar,terwijl haar moeder al 3 jaar dood is.
En wat zij oom heeft meegemaakt dat er geloof me of niet,die moeder sliep en die jongen(van 13)heeft een engeltje op zijn moeder dr bed zien zitten het was zo realistisch.Ik bedoel het lijkt alsof ik het zlef heb meegemaakt,heb je dit ook meegemaakt reageren!!!smile Death smiles at us all
all we can do is
smile back...In het licht van de huidige gebeurtenissen haast profeties Jogchem... zie ''Het einde der tijden'' ..... (Ja, ik weet het ... maar ik moest het gewoon NOG eens schrijven!)