Het is weer zo'n dag om eindeloos te twijfelen. Uiteindelijk kan ik best kiezen, maar kies steeds het verkeerde.

Iets in me weegt alle mogelijkheden af en kiest feilloos datgene wat het meest in mijn nadeel is. Kom ik iemand tegemoet, dan blijf ik hem optimaal voor de voeten lopen. Hij opzij: ik in de weg. Nooit ben ik zo alert.

En dat verbaast me nog het meest: de vastberadenheid die ik onmogelijk bewust kan oproepen. Met de volharding die een ander aan de top brengt, werk ik mezelf tegen. Ik stoot mijn kop tegen alles wat maar hard genoeg is, als een walnoot die zijn roeping heeft gevonden. Ergens zal ik daar wel lol in hebben, maar daar ben ik me weer niet van bewust.

Wetenschap Alweer een goede reden om te twijfelenLiefde Ik ben verliefd op de taal
Ik ben verliefd op de letters
Ik ben verliefd op dat allemaal
Het is de communicatie van de zielsorry twijfel of dit zo goed onder woorden is gebracht    Wie kaas kiest kollumer.Sorry Heb je er al eens bij stilgestaan dat mensen zich constant verontschuldigen. Voor alles wat ze doen verontschuldigen ze zich, alsof ze bang zijn iets verkeerds te doen. Niet dat ze dat nooit doen natuurlijk, maar ze overdrijven, echt, veel. Ik betrap me er zelf ook op. ''Sorry'' Zeg je dan. En het ergste is dat wanneer je het dan echt moet zeggen, je het niet doet, of je het niet meent. Sorry. Sorry dat ik jullie hiermee lastig val. Zie je wel, ik doe het ook al.hmmm dit is nou precies wat ik ook altijd bedoel, maar het komt mn mond nooit uit op de goede momenten!